20 onder 40 : nieuwe verhalen van de beste jonge schrijvers - Inghels, Maarten, 1988-; Berghmans, Eva; Mouton, Eva; Polis, Harold, 1970- (Antwerpen : De Bezige Bij Antwerpen, 2011)
Kortverhalen van Vlaamse schrijvers, jonger dan 40.
Winter in Antwerpen Christophe van Gerrewey