Het pand : acht eeuwen geschiedenis van het oud-dominicanenklooster te Gent - Bockstaele, Johan; Bral, Guido Jan, 1953-; Caudron, Jan, 1963-; De Meyer, Léon, 1928-2006; Delmulle, Frans; Polfliet, Luc; Simons, Walter, 1956- (Tielt : Lannoo, 1991)
De dominikanen en de orde van de predikers - Het Dominicanenklooster te Gent: 1228-1796 - Bouwgeschiedenis - Het Pand sinds de Franse revolutie - De restauratie
Keywords: Dominicans -- History. -- Belgium -- Ghent; Ghent (Belgium) -- Buildings, structures, etc; Ghent (Belgium) -- Monasteries