Het prinselijk Hof ten Walle in Gent - Antheunis, Georges, 1935-; Boone, Marc, 1955-; Charles, Leen, 1960-; De Jonge, Krista; Laleman, Marie Christine, 1952- (Gent : Gentse vereniging voor stadsarcheologie, 2000)
Het Hof ter Walle aan de rand van Gent - Het landschap rond Gent - De wal in de 13de en 14de eeuw - Tussen Wal en Hof - Leven in een hertogelijk paleis - Het Hof van de hertogen van Bourgondië: macht, imago en status - Revoncersie en recyclage - De privatisering in 1649 - Van hof tot huizenblok - Pogingen tot heraardering
Jubileumuitgave: Stadsarcheologie: bodem en monument in Gent
Keywords: Ghent (Belgium) -- Buildings, structures, etc; Ghent (Belgium) -- History