Gent schoon geprent : impressies van een stad doorheen de geschiedenis - Van Doorne, Geert, 1949-; Decavele, Johan, 1943-; Devisscher, Hans, 1959-; Snoeck, Serge, 1923-1997 (Gent : Snoeck-Ducaju, 1995)
De oude abdijen - Portus en castrum - De kuip - De waterkant
Keywords: Artevelde, Jacob van, -- ca. 1290-1345.; Roelandt, Louis, -- 1786-1864.