Gentse toeren : crimineel wijze wandelingen en een toer op de fiets - Matysik, Tatjana; Michiels, Steve; Leroy, Daniël (Tielt : Lannoo, 2003)
Dit boek bundelt in 10 wandelingen en 1 fietstocht interessante informatie en leuke verhalen over verschillende Gentse buurten. Bij elk hoofdstuk hoort tevens een beschrijving van de leukste winkeltjes, cafeetjes en restaurants.
Met handige stadsplannen, een lijst van hotels en musea en toffe cartoons.