Vrienden & visioenen : een biografie van Tachtig - Van Halsema, J. D. F. (Johan Diederik Frederik), 1943- (Groningen : Historische uitgeverij, 2010)
Bundel studies over de literaire beweging van de Tachtigers..
Met lit. opg., reg.
Keywords: 1800-1899.; anno 1800-1899.; Bellettrie; Dutch literature -- History and criticism -- 19th century; Dutch literature; Intellectual life; Schrijvers; Tachtigers; Visioenen; Vriendschap; Netherlands -- Intellectual life -- 19th century; Netherlands; Criticism, interpretation, etc; Deyssel, Lodewijk van, -- pseud. van Karel Joan Lodewijk Alberdingk Thijm; Deyssel, Lodewijk van, -- 1864-1952.; Deyssel, Lodewijk van, -- 1864-1952.; Gorter, Herman, -- 1864-1927.; Gorter, Herman, -- 1864-1927.; Kloos, Willem, -- 1859-1938.; Kloos, Willem, -- 1859-1938.; Verwey, Albert, -- 1865-1937.; Verwey, Albert, -- 1865-1937.