Zakelijk flirten - Lisak, Dražen (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2009)
Een sprankelende persoonlijkheid en gedrag kunnen ook zakelijk deuren openen. Eigenschappen als charme, enthousiasme en inlevingsvermogen zijn natuurlijk ook belangrijk voor wie indruk wil maken op klanten, collega's of leidinggevenden. Het eerste deel van dit praktische boekje begint met een uitleg van het begrip zakelijk flirten en het verschil met seksueel flirten. Het tweede deel behandelt situaties waarin het handig is om te volgen of te leiden. In het derde deel gaat het om meer specifieke situaties zoals netwerken, verkopen of presenteren. Met veel voorbeelddialogen en enkele oefeningen. Bevat literatuurlijstje. De auteur Dražen Lisak is zakelijk flirttrainer en geeft workshops en lezingen over dit onderwerp. Hij studeerde pedagogie in Zagreb en politicologie in Amsterdam.
Keywords: Arbeids- en organisatiesociologie