Het manuaal van Peeter Verhasselt : pastoor van Mazenzele 1538-1557 : het landelijke leven in de 16e eeuw - De Smedt, Flor (Florentius), 1929-2022; Braekman, Willy Louis, 1931-2006; Cockx-Indestege, Elly, 1933-; Van der Jeught, Fr. (Asse : Heemkring Ascania, 2000)
Geschiedkundige situering - Asse - Mollem-Bollebeek - Kalender en tijdsaanduidingen - Munten, maten en gewichten - Een lied over Keizer Karel - De Keizer en zijn troepen
Met bibl.
Met glos.
Keywords: Mazenzele [Opwijk].