Vlamingen! Koopt geen katten in zakken! : wij zijn honderd maal bedrogen geweest, ziet nu eens uit uwe oogen! - Vlaamschen-Nationalistischen Bond (Gent : Jef De Buck, 1918)
De Vlaamschen-Nationalistischen Bond schets de programmapunten voor een zelfstandig Vlaanderen
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse hogeschool van Gent
Inventaris door Daniël Vanacker
Oproep volksvergaderingen op zaterdag in konservatorium (05/01/1918)
Keywords: Flemish movement -- History -- Sources -- 20th century; World War, 1914-1918 -- Ghent -- Belgium; Flanders (Belgium) -- History -- Autonomy and independence movements; Ephemera; Invitations