Een noodlottig man en een onbekwaam minister. (Borgerhout : De Mulder, 1920)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse hogeschool van Gent
Ondertitel op de omslag: Ons land een roofstaat! Onze goede naam en belang op het spel ! Nieuwe oorlogen in 't zicht !
Keywords: Belgium -- Nationalism; Flemish movement