Aan het Vlaamsche volk bieden wij dit vertoog om het in te lichten over den toestand van onze Vlaamsche volksbeweging in deze benarde tijden. (Leuven : De Fakkel, 1917)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse hogeschool van Gent
Keywords: Flemish movement -- History -- Sources; Belgium -- Social conditions -- History -- 20th century; World War, 1914-1918 -- Belgium