Zes praatjes van 'Onze Pee' : mitsgaders andere even diepzinnige beschouwingen over 'actieve' en 'passieve' Vlamingen, Vlaamsche Hoogeschool, Bestuurlijke Scheiding, enz. van den geestigen philosoof. - Heuvelmans, Florimond, 1858-1931 (Berchem : Van der Heyden, 1917)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse Hogeschool van Gent
Keywords: Flemish movement -- History -- Sources; Belgium -- Social conditions -- History -- 20th century