Gerechtigheid! Gerechtigheid!! - Eeckels, Constant, 1879-1955 (Brussel : De Standaard, 1919)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse hogeschool van Gent
Keywords: Flemish movement -- History -- 20th century; World War, 1914-1918 -- Belgium