Katholiek activistisch verweerschrift - Dosfel, Lodewijk, 1881-1925 (Gent : St-Michielsdrukkerij, 1917)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse Hogeschool van Gent
Keywords: World War, 1914-1918 -- Catholic Church. -- Belgium; World War, 1914-1918 -- Flemish Movement; World War, 1914-1918 -- Belgium