La question des Langues - Abel, Gustave, 1866-1945; Abel, Gustave, 1866-1945 (Gand : Société Anonyme de la Presse Libérale Gantoise, 1919)
Over onderdrukking van het Pools door Rusland, het Deens door Pruisen, het Vlaams door België, het Frans door Duitsland ...
Keywords: België