Genomineerd voor de best verzorgde boeken van het jaar 1512 - Janssen, Frans A., 1939- (Amsterdam : De Buitenkant, 1993)
Lezing over de typografische vormgeving van de in 1512 door Henri Estienne gedrukte uitgave "Pauli epistolae".
Opl. van 500 ex.
Uitgesproken op 6 september 1993 te Leiden.
Keywords: Estienne, Henri; Selm, B. van, -- 1945-1991.; anno 1500-1599.; Esthetica; Incunabelen; Oude drukken; Typografie; book history; typography; Redes (vorm).