Den Laplandschen tovertrommel - Weyerman, Jacob Campo, 1677-1747 (Amsterdam : Stichting Jacob Campo Weyerman, 1994)
Bundeling van de 10 afleveringen van het 18e-eeuwse satirische tijdschrift van de Nederlandse letterkundige (1677-1747).
Met lit. opg., reg.