Zoeken in databanken op CD-ROM en diskette - Gevaert, Rony (Antwerpen : Vlaamse vereniging voor bibliotheek-, archief- en documentatiewezen, 1994)
1. CD-ROM 2. Zoekmethoden 3. Thesaurus search versus free-text search 4. Opstellen van een zoekprofiel 5. De belangrijkste afzoekbare velden kritisch bekeken 6. Beoordeling van de gevonden referenties 7. ISI: Current Contents, Citation Indexes & JCR 8. Brochure voor Silverplatter Software 9. CCB op CD-ROM Glossarium Bronnen Index
Keywords: Classificatie -- Databanken; Databanken; Naslagwerken -- Documentaire wetenschappen; Onderwerpsontsluiting -- CD-rom.