Grand Hotel Solitude : taferelen uit de adolescentiejaren - De Kuyper, Eric, 1942- (Nijmegen : Sun, 1992)
Vierde deel van reeks autobiografische romans. Dit deel beschrijft de verhuizing van Brussel naar Antwerpen. Dit deel beschrijft de verhuizing van Brussel naar Antwerpen. Autobiografisch relaas van het opgroeien van een gevoelige jongeman in Antwerpen in de jaren '50. Vervolg op "Mowgli's tranen".
1e dr. 1991
Keywords: Kuyper, Eric de, -- 1942-.; Kuyper, Eric de, -- 1942-.