Geletterde levens : dagelijks lezen en schrijven in de vroegmoderne tijd in Nederland 1624-1770 - Blaak, Jeroen, 1972-; Erasmus universiteit Rotterdam (Hilversum : Verloren, 2004)
Summary in Eng.
Diss. doct.
Keywords: Theses