De plattelandsfiscaliteit tijdens het Ancien Regime - Coppens, Herman, 1942-; Depauw, Claude; Janssens, Gustaaf, 1948-; Maddens, Niklaas, 1933- (Antwerpen : Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek-, Archief- en Documentatiewezen, 1985)
Drie insanties eisen belastingen - De Staten van Vlaanderen, de kasselrijen en de lokale besturen - Directe en indirecte belastingen - De zettingen, de penningheffingen, de belasting op het levende vee, 'bestiaelgeld'
Handelingen van de studiedag van 25 november 1983