Mensen met een hobby - van Brederode, Désanne, 1970- (Amsterdam : Querido, 2003)
Een jonge Amsterdamse striptekenares is, in tegenstelling tot haar directe omgeving, veel bezig met de geloofsproblematiek.
Keywords: Romans (teksten).