De vrouw die tegen de deur aan liep - Doyle, Roddy (Roderick), 1958-; van Moppes, Rob (Amsterdam : Nijgh & Van Ditmar, 2000)
Een 39-jarige vrouw in Dublin trouwt een man die haar mishandelt, waardoor ze aan de drank raakt.
1e dr. Nederlandse uitg.: 1996.
Keywords: Alcoholisme; Dublin (stad).; Vrouwenmishandeling