De ijzeren wil : over bewustzijn, het brein en denkende machines - Haring, Bas (Sebastiaan), 1968- (Antwerpen ; Amsterdam : Houtekiet, 2004)
Filosofische beschouwing over kunstmatige intelligentie en de vraag of computers een geest of eigen wil bezitten.
Met lit. opg.
Keywords: Filosofische aspecten; Kunstmatige intelligentie; Leermiddelen (vorm).