Tien jaar na Ivan Denisovitsj - Medvedev, Ž. A. (Žores Aleksandrovič), 1925-2018; De Smit, Pieter, 1950- (Brussel : Manteau, 1974)
Verslag van de literaire politiek in de Sovjet-Unie gedurende de laatste tien jaren, naar aanleiding van de in 1962 verschenen roman van A.I. Solzjenitsyn "Een dag uit het leven van Ivan Denisovitsj"
Met lit. opg.
Keywords: Solženicyn, Aleksandr, -- 1918-2008.; Tvardovskij, A.T., -- 1910-1971.; Censorship; Samizdat; Sovjet-Unie.