De vleeschhouwer of Het bedrijf des slagers, en wat daaraan verbonden is - Reimann, Friedr. A. (Leiden : Noothoven Van Goor)
Onderigting over de bereiding van worst, de bewaring van vleesch in verschen staat, het droogen, inzouten, rooken, in het zuur leggen en confijten, het vergift der worst, enz.
Ook ingerigt ten gebruike van huismoeders, koks en keukenmeiden