"Bildung" en politiek, 1770-1830 : de "Bildungsphilosophie" van Wilhelm von Humboldt bezien in haar politieke en sociale context - Labrie, Arnold, 1953- (Amsterdam : Historisch seminarium van de universiteit van Amsterdam, 1986)
Studie over het werk van Friedrich Wilhelm Christian Carl Ferdinand von Humboldt (1767-1835).
Proefschrift Universiteit van Amsterdam.
Met lit. opg., reg. - Met samenvatting in het Duits.
Keywords: Humboldt, Wilhelm, -- Freiherr von, -- 1767-1835.; Erziehungsphilosophie; Political science -- Philosophy; Politieke aspecten; Sociale aspecten; Vorming; Wereldbeschouwing; Duitsland; Proefschriften (vorm).