Genezing door den geest : Sigmund Freud - Zweig, Stefan, 1881-1942; Sterkenburg, Reinier P. (Arnhem : Van Loghum Slaterus, 1932)
Noem dit boek gerust een biografie van Freud, een boek waarin de gekende auteur Stefan Zweig het publiek kennis laat maken met de bekende psychiater Sigmund Freud. Geen hoogstaand wetenschappelijk werk, eerder een populariserende manier van vertellen om alles begrijpelijk te houden voor de lezer(es).
Keywords: Freud, Sigmund, -- 1856-1939.