De gemeente Moorsel bij Aalst en hare geschiedenis - Reyntens, Oscar (Gent : Siffer, 1892)
Kaart Moorsel 1:20.000; Versterkte burcht op den samenloop van Dender en Schelde; Kasteel van Moorsel; Kapel der H. Gudula