Academische tijdingen van Leuven Nederlands. (Leuven)
Met: Alumni Leuven: 22-30(1987/1988-1996)
Voortgezet als: Katholieke Universiteit Leuven. Jaarverslag
Voortgezet als: Katholieke Universiteit Leuven. Wegwijs