De brandende kwestie van Emma Brunt : over de teloorgang van het hedendaags feminisme - Aarts, C. J. (Cornelis Jan), 1947- (Amsterdam : Aarts, 1983)
Lezing gehouden op 11 januari 1983 in theater De Bali te Amsterdam.
Keywords: Brunt, Emma, -- 1943-.; Feminisme