Karel V 1500-1558 : de keizer en zijn tijd - Blockmans, Wim (Willem Pieter), 1945-; Burke, Peter, 1937-; Checa Cremades, Fernando, 1952-; De Feyter, Patrice; Soly, Hugo, 1945- (Antwerpen : Mercatorfonds, 1999)
De keizer en zijn tijd - De dynastie - De politieke wereld - De onderdanen - De religie - Ontluikende kapitalistische wereldeconomie - Karel V (her)bekeken - De beeldvorming rond KK - Karel V en de muzieK
Keywords: Charles -- V, -- Holy Roman Emperor, -- 1500-1558.