De instellingen van de kasselrijen van Oudenaarde (13e eeuw - 1796). - Van Isterdael, Herman, 1947- (Oudenaarde : Oostvlaams verbond van de kringen voor geschiedenis, 1998)
De territoriale evolutie - De instellingen: erfelijke hoogpointers, de kasselrijraad, de dienende hoogpointers, de Siège van de Jacht, de subgedelegeerde
Keywords: Offprints