Herfsttij van de Vlaamse miniatuurkunst : het breviarium Mayer van den Bergh - Dekeyzer, Brigitte; Tentoonstelling. Antwerpen. Museum Mayer van den Bergh. 2004-10, 16 (Gent : Ludion, 2004)
De Gents-Brugse miniatuurkunst - Woord en beeld - Iconografische modellen - Manuel I van Portugal en Maria van Castilië
16.10.2004 - 06.01.2005