Augustijnenklooster te Gent - Braem, Paul (Gent : Paters Augustijnen, 1976)
De stichting van het klooster - Augustijnerkerk en klooster in de Middeleeuwen - De godsdiensttroebelen - Het herstel van het verwoeste klooster - Het college - De Franse omwenteling - In de XX° eeuw
Keywords: Gent