Het Oud-Dominicanenklooster "Het Pand", Onderbergen te Gent - De Pue, Jordanus Piet, 1911-1987 (Gent : Paters Dominicanen, 1984)
Portret van St-Dominicus - De refter - De Franse revolutie - De zalige Jan Lemmens - Alanus de Rupe - Philippus Wyckaert - Franciscus Rooman - Bernardus De Jonghe
Keywords: Gent