Van stropdragers en de pot van Olen : verhalen over Keizer Karel - Lox, Harlinda, 1963- (Leuven : Davidsfonds, 1999)
Verhalen over Keizer Karel
Keywords: Karel -- V, -- keizer van het Heilig Rooms Duitse Rijk, -- 1500-1558.; Flemish prose literature