Wat zijn uw takken wonderschoon! - Van Eeden, Ed, 1957- (Amsterdam : Amber, 1992)
In dit boek belicht de auteur de historie van de viering en gebruiken rond het kerstfeest. Van kerstkalkoen tot plumpudding, van bisschopswijn tot kerststerren en van vruchtbaarheidsrituelen in de oudheid tot de cadeau-rage in de huidige tijd.
Bevat bibliografie