Leven van meneer Dupont den 18den maart 1876 te Tours in geur van heiligheid gestorven - Janvier, Pierre-Désiré, 1817-1888 (Gent : Vander Schelden, 1902)
Naar de tweede Fransche uitgave
Keywords: Papin-Dupont, Léon, -- 1797-1876.