Kunst in Vlaanderen - Baudouin, Frans, 1920-2005; Peeters, Guido, 1929- (Brussel : Elsevier-Sequoia, 1979)
Het Romaans, de Gotiek (1200-1500), de Renaissance (1500-1600), de Barok (1600-1750), het Classicisme (1750-1830) - Van 1830 tot 1914 - Tussen de twee wereldoorlogen - Kunst van heden
Keywords: Art -- Dutch -- Dictionaries; Art, Flemish