De gouverneurs-generaal van de Oostenrijkse Nederlanden - De Ren, Leo, 1945-; Duerloo, Luc, 1958-; Huyghebaert, Jan; Roegiers, Jan, 1944-2013 (Brussel : Kredietbank, 1987)
Van Bourgondische kreis tot de Oostenrijkse Nederlanden - Eugeen van Savoye - Maria Elisabeth - Karel van Lotharingen - Maria Christina en Albert van Saksen - Aartshertog Karel
Brochure uitgegeven ter gelegenheid van Europalia-Oostenrijk
Keywords: Netherlands (Southern provinces, 1581-1793) -- Politics and government -- History