Inventaris van het archief van de familie de Moerman d'Harlebeke en van de aanverwante families - Denys, Jos; Rijksarchief te Gent. (Brussel : Algemeen Rijksarchief, 1975)
Dokumenten betreffende de leden van de familede Moerman en de aanverwante families Braye, van Neste, Robette, M,aelcamp, du Bois, van der Straten, de Waepenaert, de Witte, Thyérin, d'Hanins, Lauttens, de la Tour, Sanders, du Smet, van der Sare, Gillis-Majoel, Vilain, de Neve de Windam, van den Eechaute, Zaman, van der Varent, de Villegas de Saint-Pierre, Pycke de ten Aerden, Grart d'Assignies, van der straten, de Keerle, Diericx, Eigendommen van de familie de Moerman d'Harlebeke in de provincies Antwerpen, Brabant, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen - Dokumenten betreffende het bestuur van de stad Kortrijk en het Land van Waas
Includes indexes.
Keywords: Moerman d'Harlebeke family -- Archives; Rijksarchief te Gent -- Catalogs; Family archives -- Belgium -- Ghent