Het archief van de Congregatie der Gentse parochiepastoors - Degryse, Karel, 1950-2004; Rijksarchief Gent (Brussel : Algemeen rijksarchief, 1984)
Inventarissen - Bestuurlijk en rechterlijk archief - Adviezen en rekwesten
Index