De wil is er. Maar waar is de weg? Armoede bij zelfstandige ondernemers - Lambrecht, Johan; Beens, Ellen (Leuven : CERA foundation, 2004)
Armoede bij zelfstandige ondernemers : iets aparts? - hoeveel en hoe lang - wie - hoe geraken ze in armoede - hoe beleefd en overleefd - welke initiatieven - hoe voorkomen en bestrijden ; Contactadressen en links