Het Toreken te Gent - Baillieul, Beatrix, 1951-; Berteloot, Romain, 1946-2011; Bral, Jan; Laleman, Marie Christine, 1952- (Gent : Gentse vereniging voor stadsarcheologie, 1984)
Historisch persperctief - Stadsarcheologisch persperctief - Het bodemarchief - De eerste gedaante van het gildenhuis - De kunstgeschiedenis - Het restauratieproject - Keerpunt in de Gentse monumentenzorg
Avec résumé français.