Sint-Amandsberg en de Negenmeimarkt 1540-1940 : gedenkschriften betreffende de geschiedenis en het vroeger uitzicht der gemeente. (Sint-Amandsberg : Snoeck, 1940)
Geschiedenis en het vroegere uitzicht van de gemeente
Keywords: Sint-Amandsberg (Belgium) -- History