Groen Lokeren : een beeld van natuur en landschap in Lokeren, Daknam en Eksaarde - Verstraeten, André, 1943-; de Smet, Ivan (Lokeren : Stadsbestuur, 1999)
Natuur en landschap, Lokeren, Daknam, Eksaarde
Keywords: Landelijke documentatie; Plaatwerk Prentenboek Fotoboek; plattelandsarchitectuur; Lokeren; Eksaarde; Daknam