Het kompas van den Vlaming / : het symbolum van den jongvlaamschen strijder - van Schelvenhoeve, M. (St. Andries-Brugge : Jongvlaamsche Gemeenschap, 1929)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse Hogeschool van Gent
Keywords: Flemish movement -- History -- 20th century; Flanders (Belgium) -- History -- Autonomy and independence movements