Haas of schildpad? : werken aan interculturaliteit in je (erfgoed)organisatie - D'hamers, Katrijn; De Graeve, Jan; Geudens, Birgit; Van Genechten, Hildegarde (Brussel : FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed, 2008)
Deze folder maakt vooral duidelijk dat het loont om zowel in je personeelsbestand als in je publiek open te staan voor interculturaliteit: dit kan echt een verrijking zijn voor je organisatie, je collectie, ...
Bevat literatuurlijst