Masseur, VW Beetle of gewoon een goede job? Welke strategieën hanteren bedrijven om knelpuntvacatures op te lossen? - Lamberts, Miet; Vandoorne, Jan; Denolf, Lieven (Leuven : KUL. Hoger instituut voor de arbeid, 2000)
Op basis van een bevraging bij 300 Vlaamse bedrijven worden de verschillende strategieën die bedrijven gebruiken om knelpuntvacatures op bedrijfsniveau op te lossen, geïnventariseerd. De resultaten van deze bevraging worden uitgediept aan de hand van een tiental casestudies bij bedrijven die zich onderscheiden in het zoeken naar oplossingen.
Onderzoek in het kader van het VIONA-onderzoeksprogramma